قهرمانی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در مسابقات فوتسال ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران

مسابقات فوتسال ستاد فرماندهی ارتش جام هفتم آذر، با قهرمانی تیم دانشگاه علوم پزشکی ارتش پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی ستاد ارتش، این مسابقات که به مناسبت گرامیداشت هفتم آذرماه، سالروز نیروی دریایی و با شرکت ۱۲ تیم از یکان های تابعه ستاد ارتش در دو گروه ۶ تیمی برگزار شد، عصر امروز با قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی ارتش و نایب قهرمانی تیم اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا به کار خود پایان داد.
در دو بازی رده بندی و فینال این مسابقات که با حضور امیر سرتیپ دوم جمشید فولادی، رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش و امیر سرتیپ دوم سعید فراهانی، جانشین اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا برگزار شد، ابتدا تیم های دژبان ارتش و قرارگاه پشتیبانی ستاد آجا در بازی رده بندی مقابل هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به نفع دژبان ارتش به پایان رسید.
در  رقابت نهایی این دوره از رقابت ها نیز تیم های دانشگاه علوم پزشکی ارتش و اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا به مصاف هم رفتند که این بازی نیز با برتری ۲ بر یک دانشگاه علوم پزشکی ارتش و قهرمانی این تیم خاتمه یافت.