پنجمین همایش علمی دانشجویی بررسی فرهنگ و سلامت از منظر قرآن و احادیث با شرکت فرماندهان ، مسئولان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارتش در سالن همایش های این دانشگاه برگزارشد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ارتش،در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور امیری ضمن تشکر از عوامل برگزاری این همایش ابراز امیدواری کرداین گونه برنامه ها در ارتقای مهارتی ، معلوماتی و معرفتی همگان  موثر واقع شود.
وی برگزاری این همایش در دانشگاه علوم پزشکی ارتش را  اقدامی مهم و موثر دانست و افزود:بین طب و دین ارتباط موثر و وثیقی وجود دارد چرا که دین به حوزه سلامت انسان که دارای دو بعد جسمی و روحی است توجه داشته و مباحث فراوانی دراین زمینه بیان شده است و اگر کسی به توصیه های دین در آداب زندگی عمل کند در پیشگیری از بیماریها بسیار موثر باشد.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی آجا با استناد به آیات نورانی قرآن کریم به تبیین اوصاف پیامبر گرامی اسلام پرداخت و اضافه کرد: در آیه 157سوره اعراف از ویژگی های پیامبر اسلام (ص) آورده است که طیبات و پاکیزه ها را حلال  و پلیدی ها ، ناپاکیها را حرام کرده که در سلامت جسم و روح انسان آثار مهمی دارد چرا که احکام اصلی اسلام دارای فلسفه های متفاوت بوده و  اسراری دارند که در سلامت جسم و روح انسان تاثیر به سزایی دارد و هیچ حرام و مکروهی نیست مگر برای جسم یا جان انسان ضرری دارد و احکام الهی تابع مصالح و مفاسدند. .
وی آرامش بخشی را از کارکردهای مهم دین در حوزه سلامت جسمانی خواند و ادامه داد:علاوه بر نکات فراوان طبی که در آیات و روایات آمده است،از مهم ترین کارکردهای دین آرامش بخشی است ،ایمان مهمترین  درمان اضطراب و سپری مستحکم در برابر تنش ها و چالش هاست و کسانی که ارتباط وثیقی با خدای تعالی و نماز دارند از جسم سالم تری برخوردارند و آرامش هدیه بزرگ دین است.
حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور امیری بار معنایی حکیم و طبیب را بسیار غنی تر و بالاتر از پزشک و دکتر توصیف و خاطرنشان کرد : حکیم و طبیب کسی است که علاوه بر مهارت و دانش رفتار مناسبی  هم دارد ، چرا که طبیب دارای طهارت باطن است و چگونه می تواند یک حکیم بیماری را درمان کند بدون اینکه به بعد روحی و معنوی وی توجه نماید بنابراین بعد معنوی نیز در حوزه پزشکی مطرح است.
شایان ذکر است بیش از دویست مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که پس از بررسی توسط هیئت داوران در پایان مراسم از صاحبان مقالات برتر و دست اندرکاران همایش با اهدای تندیس  و جایزه تقدیر به عمل آمد.