مراسم بزرگداشت روز ملی مقاومت و سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد
در آستانه سالروز فتح خرمشهر مراسم بزرگداشت روز ملی مقاومت با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی آجا امیر سرتیپ پزشک رامین حمیدی فراهانی، معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی آجا سرهنگ دکتر فلاح، رییس عقیدتی سیاسی دانشگاه علوم پزشکی آجا حجت الاسلام والمسلمین محمد شهامتی، فرماندهان،کارکنان و دانشجویان در سالن همایش این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی اجا با تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) گفت: سوم خرداد روز ملی مقاومت است چرا که ما با مقاومت و توکل بر خداوند متعال و ایثار رزمندگان اسلام توانستیم بر دشمن تا دندان مسلح که توسط قدرتهای شرق و غرب حمایت میشد پیروز شویم و رمز این پیروزی مقاومت بود.ایران اسلامی ما نشان داده است که با مقاومت و توکل بر خدا میتواند برابر قدرتها و استکبار پیروز شود و هرگاه روی به سازش آورده است دشمن بر زیاده خواهی خود افزوده و بر صدد از بین بردن توانایی ها و پیشرفت شده است.زیاده خواهی خوی استکبارجهانی است و با کوتاه آمدن در مقابل این استکبار زیاده خواهی آن نیز  بیشتر خواهد شد.
دکتر فلاح در ادامه با اشاره به اوضاع و اتفاقات منطقه و حهان افزود: اعزام ناو و تحولات نظامی آمریکا در منطقه چیزی جز جنگ روانی نیست.این جنگ، جنگ اراده هاست و ما در این جنگ پیروزیم چرا که خدا با ماست.تقابل ما با امریکا یک تقابل اعتقادی است به فرموده قران کریم حق پیروز است و این فرموده خداوند متعال است.
ایشان در پایان با تاکیید بر ضعف رژیم اشغالگر قدس گفت: اسراییل و متحدانش هیچ گاه همانند این دوران احساس خطر نکرده است چرا که سطح جنگ از 60 روز به 33 روز و از 33 روز به 8 روز و از 8 روز به 48 ساعت رسیده است و این نشان از قدرت مقاومت و ضعف این رژیم است.
در انتهای مراسم نیز با اهدای جوایزی  از پاسخ دهندگان به سوالات مطروحه در مراسم تقدیر بعمل آمد.