با تجلیل از بانوان نمونه و خانواده شهید مدافع حرم؛

گردهمایی بزرگ بانوان شاغل ستاد ارتش برگزار شد
به مناسبت گرامیداشت ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، گردهمایی بزرگ خواهران شاغل ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (چهارشنبه) با حضور بیش از 400 نفر از بانوان شاغل در یکان های تابعه این ستاد در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ستاد ارتش، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سعید نصیرالاسلامی، معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد ارتش د خصوص جایگاه زن در اسلام گفت: رسول اکرم (ص) می فرمایند: " کامل ترین مومنان از روی ایمان کسی است که اخلاقش بهتر باشد و بهترین شما، خوش برخوردترین شما با زنان است". از این حدیث به صراحت معلوم می شود که اسلام یگانه دینی است که بیشترین قدر و عزت را به زنان بخشیده است و زن را مونس و همدم مرد قرار داده است.
وی در ادامه افزود: برخلاف بسیاری از جوامع که نگاه به زن را نگاه ابزاری معرفی می کنند، اسلام، زنان را در مقام و منزلتی والا و ارزشمند قرار داده است. دین مقدس اسلام، زن را به عنوان رکن مهم زندگی و متمم حیات انسانی و عضو مهم و موثر جامعه بشری قلمداد کرده است و او را در راس امری عظیم قرار داده که همان تولید و تربیت نسل بشر است. یعنی در دامن زن است که انبیاء الهی و اولیا و بزرگان برای خدمت به بشریت، تربیت می شوند.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد ارتش در ادامه حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی مناسبی برای تمامی انسانها به ویژه بانوان دانست و تصریح کرد: حضرت زهرا (س) در زندگی شخصی و شوهر داری بانویی نمونه بود و هیچ وقت حضرت علی (ع) را از خود نیازرد و در زندگی اجتماعی در قله عفاف و پاکیزگی قرار داشت و حتی زمانیکه برای خانمها خطبه می خواند حجابش را کامل رعایت می نمود وبا حضور در عرصه سیاسی جانش را فدای حضرت علی (ع) کرد.
وی همچنین با اشاره به شخصیت منحصر به فرد بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره) را فرزند حضرت زهرا (س) و دنباله رو راه ائمه اطهار (علیهم السلام)، استقلال بخش و بیدار کننده جهان از ظلم و بیداد توصیف نمود و بر پایبندی به آرمانهای ایشان تأکید کرد.
حجت الاسلام نصیرالاسلامی در ادامه تصریح کرد: با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، زنان توانستند حضور پررنگی در عرصه اجتماعی و سیاسی پیدا کنند. حضرت امام خمینی به عنوان رهبر انقلاب با عدم پذیرش نگاه سنتی نسبت به زن و ایجاد نگرشی نو، زمینه رهایی زنان از بند باورهای غلطی که در ساحت دین ریشه دوانده بود را مهیا نمود تا زنان با پی بردن به ارزش واقعی خویش توانایی های بالقوه خود در عرصه های مختلف به خصوص عرصه مبارزه و جهاد را به منصه ظهور برسانند که وجود  هزاران شهید زن در تاریخ انقلاب اسلامی گواه این مدعی است.

در ادامه این مراسم که با اجرای اشعار آئینی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و روز زن و تجلیل از خانواده معظم شهید یداللهی از شهدای والامقام مدافع حرم اهل بیت (علیهم السلام) همراه بود، از بانوان نمونه ستاد ارتش با اهدای گل و هدیه تقدیر شد.

امیر دریادار سیاری:

مادران سربازان خط مقدم در جنگ نرم هستند

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امروز در جنگ نرم هستیم و سربازان خط مقدم جنگ نرم در بعد تغییر سبک زندگی باتوان و مادران هستند.

به گزارش روابط عمومی ستاد ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در گردهمایی خواهران شاغل ستاد آجا، با گرامی‌داشت مقام خانواده شهدا اظهار کرد: ما به خودمان می بالیم که با تقدیم جوانان و خون شهدا در کشورمان، علی رقم همه فشارهایی که خارج از مرزها برایمان به وجود می آورند؛ امنیت کامل داریم. این امنیت به خاطر زحمات همه کسانی است که مشغول برقراری امنیت هستند.

وی ادامه داد: بدانیم که از بعد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران هرچه داریم به برکت خون شهدا است. لذا ما از خانواده های معظم شهیدان و ایثارگران قدردانی می کنیم.

امیر سیاری گفت: در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به این فکر کردیم که در ایام‌ مختلف از خانواده های ارتش تشکر کنیم. دو برنامه مفصل و خوب قبل از ایام فاطمیه برگزار کردیم و باز هم چنین برنامه هایی را برنامه ریزی و برگزار خواهیم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: همه ما باور داریم که امروز درگیر جنگ نرم هستیم، دشمن وقتی تسلط پیدا کرد، روی باورها و رفتار ما اثر می گذارد. یکی از ابعاد جنگ نرم تغییر سبک زندگی است.

امیر سیاری ادامه داد: به نظر من سربازان خط مقدم در این جنگ و در بعد تغییر سبک زندگی بانوان و مادران هستند.

وی افزود: راهکار مبارزه در جنگ نرم این است که هویت ملی خود را بشناسیم. ما باید ارزش های انقلابمان را بشناسیم و از آموزه های قرآن کریم بهره ببریم و از ویژگی ها و خصوصیات اخلاقی حضرت فاطمه زهرا (س) الگو بگیریم. اگر این کار را بکنیم پیروز جنگ نرم خواهیم بود.

در ادامه این مراسم ضمن تجلیل از خانواده معظم شهید یداللهی، شهید مدافع حرم، از بانوان شاغل نمونه ستاد ارتش تقدیر شد.