سمینار بین المللی روش های نوین در جراحی مغز و اعصاب  توسط دانشگاه علوم پزشکی آجا در محل بیمارستان فوق تخصصی گلستان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

سمینار بین المللی روش های نوین در جراحی مغز و اعصاب طی روزهای شنبه و یکشنبه مورخه 21 الی 22 دی ماه 1398 توسط دانشگاه علوم پزشکی آجا در محل بیمارستان فوق تخصصی گلستان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.این سمینار با حمایت های بی دریغ امیر فرماندهی محترم دانشگاه علوم پزشکی آجا، امیر ریاست محترم ابهاد نداجا و امیر ریاست محترم بیمارستان فوق تخصصی گلستان نداجا و تلاش های بی شائبه دبیران علمی و اجرایی، آقایان دکتر بوستانی و دکتر نوروزی برگزار گردید. در این رویداد علمی مهم، جراحان برجسته مغز و اعصاب از اقصی نقاط کشور به ارائه سخنرانی در خصوص جدیدترین متدهای جراحی ضایعات مغزی و نخاعی پرداختند. این سمینار مورد استقبال چشمگیری از سوی شرکت کنندگان قرار گرفت.