گرامیداشت روز پرستار و روز بصیرت در دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش
همزمان با فرا رسیدن ولادت باسعادت حضرت زینب و روز پرستار و سالروز حماسه بزرگ ۹دی، مراسم سخنرانی با حضور جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در سالن همایش این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ارتش، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احمد جلیلی صفت، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه پرستاری ویژگی احیاگری دارد، گفت: در دوران دفاع مقدس با اولین گروهی که مواجه می شدیم برادران و خواهران داوطلب پرستار بود که اعتقاد ،مقاومت و شجاعتشان ستودنی بود.

وی نقش پرستاران در آن برهه حساس را نقشی بی بدیل خواند و افزود: آنها اولین کسانی بودند که با مجروحان مواجه می شدند. این کار صبوری، آرامش، اعتقاد و بصیرت می خواهد تا خودشان را گم نکنند و با غلبه بر ترس کارشان را با قاطعیت انجام دهند.

حجت الاسلام والمسلمین جلیلی صفت متانت، صبر و نگاه محبت آمیز پرستاران در شرایط سخت و بحرانی را موجب  آرامش و روحیه بیماران و خانواده های آنان دانست و افزود: پرستاری فقط کمک جسمی نیست بلکه قبل از آن به مریض و خانواده اش کمک روحی می کند و خداوند در مقابل این کار به پرستاران کمک می کند و ملائک را به یاری آنها می فرستد.

وی خطاب به دانشجویان دانشکده پرستاری ارتش، جوانی را سرمایه ای گرانقدر خواند و افزود: قدر استعداد، حافظه، توانایی و ظرفیت جوانیتان را بدانید که عمر و جوانی غیر قابل قیمت گذاری می باشد و هیچ قلم و مولفی نیز نمی تواند ارزشهای حقیقی جوانی را به رشته تحریر درآورد.

جلیلی صفت علم و دانشی که به همراه دین مداری و بصیرت باشد را ارزشمند و مفید خواند و تصریح کرد: اگر دانشمند هم باشی و دیندار نباشی به پوچی می رسی و امروز بیشتر جنایات بدست دانشمندان بدون ایمان اتفاق می افتد.

وی گفت: انسان باید عالم، عابد با بصیرت، احیاگر و تاثیرگذار در جامعه باشد و با گره گشایی و دست گیری ضعیفان را یاری کنند.

وی با استناد به روایتی از امام علی (ع) گفت: جامعه همیشه یکسان نیست و مثل دریاست گاهی مواج و طوفانی و گاهی آرام و زمانی که آرام بود باید مراقب باشم که موج نیز دارد و همین طوفانها انسان را غربالگری می کند.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: ما باید همیشه آماده و با بصیرت و ولایت مدار باشیم زیرا زمانی که دشمن به پای کار می آید تصمیم گیران را غافلگیر می کند و خواص بی بصیرت آگاهی شان را از دست می دهند و دشمن با آلوده و مخرب نمودن فضای جامعه، به نیات پلیدش دست می یابد.

وی خاطرنشان کرد: آنهائی که دین دار و دیانت پرور بوده اند همواره پیروزند، همانند شهید سپهبد صیادشیرازی که یک شخصیت عظیم و بی نظیر داشت. در میدان رزم بی بدیل بود و در مقام بندگی نیز یک عابد تمام عیار بود و زمانی که به درجه رفیع شهادت رسید، رهبر بر تابوتش بوسه زد.