مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی در دانشگاه علوم پزشكی ارتش برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۰

مراسم گرامیداشت سالروز حماسه غرورآفرین 9 دی با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور امیری رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا ، امیر سرتیپ دوم پزشک جلیل رجبی فرمانده بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آجا ، دانشجویان و کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور امیری رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا طی سخنانی با عرض تسلیت وفات حضرت فاطمه معصومه (س)گفت: امام صادق (ع) به جمعیتی که از شهر ری برای ابراز محبت و عرض ارادت به ایشان به شهر مدینه آمده بودند فرمود: خداوند متعال را حرمی است که آن مکه است ، پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد (ص) حرمی است که آن مدینه است ، امیر مومنان حضرت علی (ع) را حرمی است که آن کوفه است ولی ما مجموعه اهل بیت حرمی داریم که آن حرم شهر مقدس قم است و بزودی از ما بانوی پاکدامنی در آنجا دفن خواهد شد که هر کس اورا با معرفت زیارت کند اهل بهشت خواهد بود و او کسی نیست جز فاطمه معصومه (س) که ما باید به این توجه کنیم این حدیث از امام صادق (ع) زمانی بوده است که حضرت فاطمه معصومه (س) و حتی پدر ایشان به دنیا نیامده بوده است.

وی افزود: امام صادق (ع)می فرماید : قم پایتخت تشیع و معارف دینی آخر زمان خواهد شد و روزی سیدی از قم برمی خیزد و در مقابل استبداد و طاغوتیان می ایستد و علم اسلام را بردست میگیرد و معارف دینی از قم به دنیا سر ریز خواهد شد.. چه کسی از شهر کویری قم این  احتمال را می داد ولی امام معصوم (ع) می گوید پس به واقعیت خواهد پیوست و انشالله این انقلاب به رهبری مقام معظم رهبری به انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) متصل خواهد شد.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا با اشاره به دشمنی های بی پایان دشمنان اسلام و نظام اسلامی افزود : سالیان سال استکبار و دشمنان اسلام در صدد این بودند و تلاش می کردند  که تفکری شوم را در جامعه و حتی در حوزه های علمیه تزریق و رواج دهند که آن تفکر جدایی دین از سیاست بود اما این تفکر غلط را حضرت امام مینی (ره) نفی کرده و خط بطلان بر آن کشید و فرمود : همه دین سیاست است همه قرآن سیاست است . مسجدی که با سیاست و طاغوت کاری نداشته باشد خود استکبار آن مسجد را می سازد نمونه اش عربستان سعودی است که حتی با دشتن رهبر فراموشکار، خائن و بی حافظه ای مثل بن سلمان مورد تایید طاغوتیان و غرب است و آن را ستایش می کند چرا که منافع استکبار و ظالمین را برآورده می کند. هر کس می خواهد به قرآن عمل کند بداند قرآن سیاست است . نهج البلاغه سیاست است.

حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور امیری دشمنی های استکبار جهانی را با نظام اسلامی نشانه ترس آنها از انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: استکبار جهانی همواره در صدد براندازی این انقلاب عظیم بوده است ، 8 سال جنگ را بر ما تحمیل کردند از هیچ حمایتی برای صدام و رژیم بعث دریغ نکردند ولی با رشادت های رزمندگان اسلام یک وجب از خاکمان را به دشمن ندادیم .تحریم ، ترور و هزاران خیانت ها کردند ولی نتوانستند کاری از پیش ببرند و ایران در حال حاضر با توجه به موقعیت جغرافیایی و کیفیت نیروی انسانی به قدرتی در جهان تبدیل شده است که نمی توانند با جنگ و یورش آن را از بین ببرند و این از اعترافات خود آنان است و این دشمن راه مبارزه با ایران را مبارزه نرم می داند و این مبازه نرم از سه طریق مهار، نبرد رسانه ای و ساماندهی نافرمانی های مدنی انجام می شود ولی همانگونه که حضرت امام راحل (ره) فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند هیچگاه به خواسته خود نخواهند رسید بلکه تفکر انقلابی ایران اسلامی، مهار شدنی نیست و ایران در مسیر فتح قلوب است.

وی افزود: غرب در کنار همه اقدامات، به سراغ برخی نخبگان رفت و فتنه 88 با همکاری و هدایت برخی خواص نا آگاه و نخبگان فریب خورد و صورت گرفت که در نهایت در 9 دی 88 طومار فتنه، به دست توانای ولایت و مردم پیچیده شد.

در ادامه این مراسم فرمانده بهداشت،درمان و آموزش پزشکی آجا ضمن تبریک سالروز حماسه 9 دی گفت : 9 دی ماه روز است که ملت ایران به دشمنان خود جواب دندان شکن داد و به جهانیان نشان داد که مردم ایران با بصیرت و شور خود پیرو رهبری و ولایت فقیه هستند و با جان و دل از انقلاب خود حفاظت کرده و اجازه دخالت به بیگانگان را هرگز نخواهند داد. روز 9 دی روزی است که ما آن را انقلاب سوم یاد می کنیم و ارزشش کمتراز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سال 57 نیست در این روز استکبار جهانی و طاغوتیان نهایت نامیدی و یاس را در خود دیدند روز 9 دی ماه روز وحدت ، انسجام اوج بصیرت و شعور ملت است که هیچگاه نباید فراموش شود وملت ما هرگز لحظه ی از ارزشها،آرمانها و هدفهای والای خود کوتاه نخواهد آمد و ما نیز سربازان واقعی رهبری هستیم و لحظه ای در این مسیر هدایت شک نخواهیم کرد چرا که سرافرازی ما در این مسیر بوده و ما با عمل این موضوع را نشان خواهیم داد و انشالله در این مسیر ثابت قدم خواهیم بود.