بازدید رییس اداره كل پزشكی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان ژنرال ناطق علی اف و هیئت همراه از دانشگاه علوم پزشكی ارتش جمهوری اسلامی ایران
 ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
: بازدید رییس اداره کل پزشکی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان ژنرال ناطق علی اف و هیئت
همراه  از دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران

در ابتدای این بازدید هیئت پزشکی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با امیر سرتیپ دوم پزشک جلیل رجبی فرمانده بهداشت ، امداد،درمان و آموزش پزشکی آجا و همچنین امیر دکتر شاهرخ ایروانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش دیدار کرده و در ارتباط با همکاری ها، تبادل تجربیات،امضاء تفاهم نامه مشترک در زمینه های پزشکی نظامی،آموزش دانشجویان، برگزاری دوره های آموزشی ویژه پزشکان و همچنین طب رزم گفتگو کردند.

رئیس اداره کل پزشکی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان ژنرال ناطق علی اف طی سخنانی با تاکید بر سابقه درخشان طب رزم ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : سابقه طولانی و درخشان ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در زمینه پزشکی و درمانی و تحقیقات و پژوهش های مرتبط در زمینه ای پزشکی باعث حضور ما در ایران شده است که بتوانیم از تجربیات ارزشمندکشور شما استفاده کنیم ما کشور جمهوری اسلامی ایران را کشور دوست و همسایه امن و برادر صمیمی خود می دانیم و از لحظه حضور ما در ایران هیچگاه احساس غربت نکرده و امیدواریم با برقراری ارتباط صمیمی و تبادل تجربیات ارزشمند که برای هر دوکشور سودمند خواهد بود موجب نزدیکی بیشتر بین دو ملت شویم که این موضع با علاقه و دستور رهبر جمهوری آذربایجان صورت پذیرفته است .

در ادامه امیر سرتیپ 2 پزشک جلیل رجبی فرمانده بهداشت ، امداد،درمان و آموزش پزشکی آجا ضمن خیر مقدم به هیئت بازدید کننده کشور جمهوری آذربایجان گفت: سامانه بهداشت و درمان ارتش آماده هر گونه همکاری مشترک علمی و پژوهشی در زمینه پزشکی و درمان و تبادل تجربیات می باشد.این سامانه با بهره مندی از اساتید برتر و داشتن کادر مجرب و مراکز درمانی ، آموزشی ، تحقیقاتی ، پژوهشی و تجهیزات پیشرفته و همچنین داشتن تجربیات 8 سال جنگ تحمیلی در بالاترین سطح علمی و پژوهشی قرار دارد که در کشور حتی منطقه بی نظیر است و این تجربیات قابل انتقال بوده و  می تواند به برگزاری بهترین دوره های آموزشی طب رزم اقدام کند .

در ادامه امیر دکتر شاهرخ ایروانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آجا نیز با تشریح امکانات و مراکز آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش افزود: دانشگاه علوم پزشکی ارتش دارای پژوهشگاه ها ، آزمایشگاهها،مراکز تحقیقاتی و پژوهشی بسیار پیشرفته و نوین است که با بهره مندی از اساتید برتر کشور در دانشکده های پزشکی ، پیراپزشکی، پرستاری ، طب هوا وفضا و زیر سطحی ،دندان پزشکی و در آینده نزدیک دانشکده بهداشت به پرورش و تعلیم دانشجویان می پردازد و آماده همکاری و پرورش دانشجویان سایر ارگانها و کشور ها می باشد.

در پایان ژنرال ناطق علی اف و هیئت همراه از دستاوردهای معاونت تحقیقات و فناوری ،معاونت آموزش ، مراکز تحقیقاتی توکسین،بیومکانیک ، پرتو موج ، اپیدمیولوژی نظامی، اپیدمیولوژی و پایش سرطان و همچنین مرکز رشد سلامت بازدید به عمل آوردند.