مراسم تودیع و معارفه فرماندهی بهداشت ، امداد، درمان و آموزش پزشكی آجا در سالن همایش دانشگاه علوم پزشكی ارتش برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۲
    /  7

مراسم تودیع و معارفه فرماندهی بهداشت ، امداد، درمان و آموزش پزشکی آجا با حضور معاون هماهنگ کننده ف کل اجا امیر سرتیپ دکتر محمد حسین دادرس ، مسئولین و روسای ابهد نیروهای آجا ، فرماندهان ، مسئولین و کارکنان در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی ارتش برگزار شد.
در این مراسم پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران توسط گروه موزیک دژبان آجا، امیر سرتیپ دکتر محمد حسین دادرس معاون هماهنگ کننده ف کل آجا طی سخنانی با اشاره به مراسم رای اعتماد به وزیران دولت گفت : پیروز واقعی مردم عزیز کشورمان هستند که در لحظات حساس در صحنه حضور پیدا کرده و تمامی نقشه های شیاطین و دشمنان قسم خورده این مرز وبوم را نقش بر آب می کنند
ایشان با معرفی امیر حاتمی گفت : وزیر ارتشی وزارت دفاع و پشتیبانی از سابقه بسیار خوبی برخوردار بوده و مطمئن هستیم با درایت و مدیریت ایشان بهترین وزرات بعد از انقلاب را شاهد خواهیم بود و این انتخاب برای ما ارتشیان افتخار افرین است.
در ادامه امیر دکتر دادرس با تاکید بر تجربه گرانبها ، تخصص و توانمندی های پزشکان ارتش افزود: ایران اسلامی همیشه پزشکان و طبیبان سرآمد و بنام داشته است که همگی از مفاخر ایران هستند و در بین این پزشکان ، پزشکان متعهد و متدین ارتشی وجود دارند که با کمبود امکانات همواره بیشترین بهره وری را داشته اند و این پزشکان باید طب رزم را در دانشگاه علوم پزشکی آجا راه اندازی کرده و نتیجه خوبی را بگیرند . جا دارد از زحمات امیر سرتیپ دکتر سید محمد جواد حسینی شکوه و امیر سرتیپ دکتر نظامی اصل تشکر نماییم.
در پایان این مراسم امیر سرتیپ دوم دکتر جلیل رجبی به عنوان فرمانده بهداشت ، امداد ، درمان و آموزش پزشکی آجا و سرهنگ پزشک رامین حمیدی به عنوان جانشین فرمانده بهداشت ، امداد ، درمان و آموزش پزشکی آجا انتخاب گردیدند